diumenge, 11 de novembre del 2018

El Sènior acaba perdent un partit molt ajustat davant del CV Barberà

Tercera derrota seguida del Vic Vòlei Callís, segona a casa, en un partit molt disputat davant del CV Barberà Sub-23. Les nostres jugadores van acabar pagant el fet d'anar a remolc de les rivals en la major part del partit. Igualtat màxima en el primer set resolta amb el millor encert final de les visitants (22-25). El Barberà es va posar amb 0-2 al seu favor després de controlar el segon parcial amb un avantatge més còmode (18-25). El Callís va escurçar diferències després d'endur-se un tercer set igualat i disputat (25-22). Les coses no van començar massa bé a la quarta mànega quan les visitants, mica a mica, van començar a obrir escletxa a l'electrònic amb una diferència que va acabar sent determinant malgrat la combativitat de les locals que es van anar apropant al marcador. Malauradament el desavantatge era massa gran per optar a la remuntada (20-25).