diumenge, 25 de novembre del 2018

Derrota dolorosa del Sènior al cinquè set davant del CV Sant Adrià

L'equip Sènior no va poder sumar la segona victòria seguida i va caure a casa davant del CV Sant Adrià (2-3) en un matx que va necessitar de cinc set per conèixer el vencedor. Una llàstima de resultat perquè el d'ahir era un encontre que podia haver acabat amb triomf com ja va succeir al de la primera volta disputat a Sant Adrià. Les visitants es van endur la primera mànega (20-25) després d'un set igualat i amb alternatives. En el segon, tot i un mal inici, reacció vigatana per dominar amb claredat (25-11). El tercer parcial es va repetir el guió i desenllaç del primer (20-25). Això va obligar al Callís a sortir a per totes al quart que es va traduir en un autoritari triomf (25-16). Tot va quedar a expenses del cinquè set on el Sant Adrià va començar més entonat, dominant el marcador i emportant-se la victòria final (10-15).