dilluns, 1 d’octubre del 2018

Victòria treballada del sènior a la pista del CV Santpedor

Inici amb bon peu de l'equip sènior que va aconseguir la victòria en la seva visita a la pista del CV Santpedor (1-3) en un partit molt igualat que finalment va caure del cantó vigatà. El triomf va ser molt treballat i els sets disputats al màxim. El Callís es va posar per davant al marcador amb 0 sets a 2. El primer va ser de pronòstic incert però al tram final el millor encert de les nostres jugadors va possibilitar el 21-25. La segona mànega va tenir clar color osonenc amb manifesta superioritat com ho reflecteix el 14-25. El tercer parcial res va tenir a veure amb l'anterior, essent de nou molt disputat i que hauria pogut caure de qualsevol cantó. Aquesta vegada se'l va endur el Santpedor amb un ajustat 26-24. La igualtat va tornar a presidir el quart set amb un conjunt local que va intentar aferrar-se al partit i forçar així el cinquè. A punt va ser d'aconseguir-ho però a l'hora de la veritat a les jugadores del Callís no els va tremolar el braç (23-25).