divendres, 19 d’octubre del 2018

Una nova jornada de lliga en portes



Ja estem en portes d'una nova jornada de lliga. Els nostres equips ja es troben a punt per competir i repetir els bons resultats d'aquestes primeres setmanes de competició. 
El Cadet Blanc, de Lliga Preferent, és qui obra el cap de setmana amb el matx davant del CV Taradell que es juga dissabte, a les 10h, a la pista del Callís. 
L'Infantil Vermell s'enfronta a l'Escola Pia Granollers, a partir de les 12.30h de dissabte, a la capital del Vallès Oriental.
En torn de tarda tenim el doble enfrontament entre CV Blanes i Vic Vòlei Callís, de les categories cadet i juvenil. Els dos equips busquen mantenir la ratxa de victòries que els mantinguin al capdavant de les respectives classificacions.
Diumenge, a les 17h, el Sènior juga el seu primer partit de la temporada com a local, rebent la visita del CV Gironella i amb l'objectiu de certificar les bones sensacions de les dues primeres jornades de lliga on ha aconseguit sengles victòries.
I per dilluns queda el matx que Vic Vòlei Callís i Callís Blanc juguen corresponent al grup H de la 2a. Divisió. Molta sort a tots els equips. SOM-HI CALLÍS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada