diumenge, 21 d’octubre del 2018

El Sènior cedeix la primera derrota de la temporada en l'estrena com a local

Després d'aconseguir la victòria a les dues primeres jornades de lliga i lluny del Callís, aquesta tarda l'equip Sènior ha caigut derrotat davant del CV Gironella (1-3). El matx ha començat prou bé per les nostres jugadores guanyant la primera mànega (25-21) després d'anar sempre per davant amb avantatge prou còmode. El segon set ha estat el conjunt berguedà qui ha dut el pes del partit i manant a l'electrònic. Malgrat tot les vigatanes han anat retallant el desavantatge i a punt han estat de fer pujar el 2-0 però finalment el triomf del parcial ha estat per les visitants (23-25). El tercer set, un Callís molt desdibuixat i erràtic ha facilitat la feina al Gironella (9-25). La posta en escena de les locals en el quart parcial tot feia pensar en arribar al cinquè set. De seguida han obert escletxa al marcador amb 10 punts de diferència però quan tot ho tenien al seu favor no han sabut rematar la situació i això ha donat ales a les visitants que ha cregut en la remuntada per endur-se el set i el partit (23-25).