divendres, 28 de setembre del 2018

La temporada 2018/2019 aixeca el teló


Aquest cap de setmana la temporada oficial 2018/2019 es posa en marxa per la majoria d'equips del Vic Vòlei AEE Jaume Callís, tot excepte els alevins que posposen l'inici fins d'aquí un parell de setmanes. Un curs especial per l'entitat on novament veu augmentat el nombre d'equips, fins a 9 (dos més que l'exercici anterior) i jugadores que gairebé s'enfila al centenar. D'entrada doncs, èxit assegurat. 
Les primeres en debutar seran les noies de l'infantil que ho fan dissabte al matí, a la pista del CN Sabadell. A la mateixa categoria, els equips Vermell i Blanc juguen els seus partits diumenge, a Sant Celoni i Sant Quirze, respectivament. 
L'activitat al pavelló de l'INS Jaume Callís es concentra dissabte a la tarda amb els enfrontaments corresponents a la 3a. Divisió, davant del CV Torelló, dels equips cadet (a les 16h) i juvenil (a les 18h). Un derbi comarcal que es repetirà diumenge al matí, al poliesportiu de Torelló, amb les noies del cadet Blanc, que s'estrenen a la Lliga Preferent. I per últim, l'equip sènior que obre la temporada a la 4a. Divisió, a la pista del CV Santpedor. Des d'aquestes línies desitgem la millor de les sorts a tots els equips i les seves jugadores en aquesta temporada que promet moltes emocions i bones sensacions. SOM-HI CALLÍS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada