diumenge, 6 de maig del 2018

Victòria treballada i patida del cadet davant el DSB Colegio Alemán

Com ja es va donar al partit celebrat a Vic, l'equip cadet va aconseguir un treballat triomf (2-3) enfront del DSB Colegio Alemán. El matx no va començar massa bé per les nostres jugadores en un primer set força erràtic que va donar ales a les locals per endur-se el primer punt (25-17). El segon parcial va ser una altra cosa. Gràcies a l'encert al servei, el Callís es va posar clarament per davant (1-10). Una renda, que malgrat els intents de les barcelonines per retallar, van saber mantenir per posar l'1-1 a l'electrònic (13-25). El tercer set va ser molt disputat amb constants alternatives al marcador i diferències ajustades que es van mantenir fins els darrers punts (20-20) on les locals van tenir major encert per anotar-se el 2-1 (25-21). El Callís va afrontar el quart set sense marge d'error si volia esgarrapar punts del partit. El marcador es va mantenir molt anivellat i emocionant (13-13). En el tram decisiu va aparèixer a pista la jugadora Abril Bartrina que amb una molt bona ratxa en el servei va catapultar l'equip a la victòria amb un parcial gairebé definitiu (13-19) que finalment va quedar certificat (15-25). El triomf es va decidir al cinquè set on les vigatanes van començar concentrades i amb encert (2-6) però les locals van reaccionar per ajustar el marcador al màxim (7-7). En els moments crucials, el Callís va saber estar molt bé damunt la pista, no va fer concessions al rival, sempre va anar per davant, obrint escletxa determinant (9-13) per sentenciar el parcial i el matx (10-15).