diumenge, 13 de maig del 2018

Victòria del juvenil contra el CV Hospitalet B per 3-1

El juvenil supera el CV Hospitalet per 3 a 1 en un matx molt disputat

L'equip juvenil del Vic Vòlei Callís ha obtingut la victòria en el duel que aquest diumenge l'ha enfrontat al CV Hospitalet B (3-1), matx que en el seu dia va estar ajornat. El matx no ha estat fàcil per les vigatanes davant un rival que malgrat la seva situació a la classificació ha oposat una gran resistència. Un primer set anivellat ha acabat caient del Callís, més encertat en el desenllaç (25-18). En el segon s'han invertit els papers i errades no forçades de les locals han servit en safata el triomf a l'Hospitalet (19-25). En el tercer parcial, les vigatanes, més encertades no han donat peu a la sorpresa i s'han imposat amb un clar 25-14. A la quarta mànega ha tornat la igualtat a l'electrònic amb constants alternatives i diferències mínimes. L'encert als punts decisius ha somrigut a les locals que han aconseguit el set definitiu (26-24).
Ahir a la tarda l'equip va disputar davant la Salle Girona el matx corresponent a la 13a. jornada. Un mal partit va condemnar a les vigatanes a una clara derrota per 3-0 amb uns parcials força eloqüents (25-18, 25-16 i 25-12).