diumenge, 6 de maig del 2018

L'equip sènior repeteix victòria davant del CV Tiana amb un clar 0-3

El sènior ha aconseguit aquest diumenge, a la pista del CV Tiana, la tercera victòria en aquesta fase de permanència. Igual com ja es va donar al matx jugat a Vic fa unes setmanes, el Callís ha estat superior al rival i s'ha imposat amb un clar 0-3. Només al tercer set les jugadores locals han posat problemes a les vigatanes però aquestes, finalment s'han endut el gat a l'aigua. Al primer parcial el domini ha correspost a les nostres jugadores amb diferències al marcador que mica a mica han anat creixent fins el 19-25 final. A la segona mànega, mateix argument i idèntic desenllaç (17-25). I en el darrer set, la igualtat s'ha mantingut ben viva fins el desenllaç definitiu on el Callís s'ha mostrat molt més encertat que el conjunt local (22-25).