diumenge, 15 d’abril del 2018

El juvenil capgira l'1-2 en contra i trenca la ratxa de derrotes de la segona fase

Bon partit de l'equip juvenil que va acabar amb victòria, tancant d'aquesta una ratxa negativa de derrotes davant un rival millor classificat i després de remuntar un parcial d'1-2. El primer set va caure del cantó del DSB Colegio Alemán de Barcelona que va mantenir una major regularitat damunt la pista (18-25) després de trencar l'empat a 15. En el segon, bona sortida del Callís que ben aviat va aconseguir una renda important (7-1) que va poder mantenir tot i els esforços del rival (15-11). La solidesa en el seu joc li va permetre guanyar el set sense massa angúnies (25-19). La tercera mànega va tornar a ser dominada per les barcelonines que ja des del principi van marcar diferències (10-17). Tot i el clar marcador desfavorable, les vigatanes no van llançar la tovallola i van poder ajustar l'electrònic (21-23) però finalment la reacció no va ser reeixida (21-25). El quart parcial va ser molt disputat, anivellat i amb diferències mínimes. En els punts decisius el Callís es va mostrar encertat i va poder forçar el desempat (25-20). Un cinquè set viscut intensament amb un marcador molt igualat que feia difícil veure per on acabaria caient (13-13). Finalment, l'encert local en els punts definitius va desequilibrar la balança, 15-13.