dilluns, 5 de març del 2018

Victòria important del Vic Vòlei Callís sènior per seguir aspirant a la permanència

Les jugadores vigatanes van guanyar el partit davant l'AEE Institut Montserrat i segueixen enganxades al tren de la permanència

El Vic Vòlei AEE Jaume Callís va sumar la primera victòria a la Fase de Permanència a la 3a. Divisió en derrotar a l'AEE Institut Montserrat (3-1) en un partit competit que va caure del cantó local de manera merescuda després de saber jugar molt bé als moments decisius de cada set. Les coses van començar bé per les vigatanes després d'anotar-se la primera mànega de manera molt clara i sense donar cap opció a les rivals (25-10). Al segon parcial la decoració va canviar i van ser les barcelonines qui van començar dominant l'electrònic amb diferències que sense ser massa importants van ser suficients per igualar el matx a 1 set. Al tercer, el Callís va portar la iniciativa i ben aviat va aconseguir una renda important que va saber mantenir tot i la lluita visitant (25-19). En el quart parcial, punts disputats i marcador ajustat fins que les locals van poder obrir escletxa (19-13). Un avantatge que va ser decisiu per sumar els tres punts i no perdre així el tren de la permanència.