diumenge, 18 de març del 2018

Poques opcions de l'equip cadet davant del CV Sant Cugat i cau clarament derrotat

De ben segur que dissabte l'equip cadet no va oferir la seva millor versió. Massa errades en el joc defensiu van servir en safata la victòria a un CV Sant Cugat que no va desaprofitar-ho per aconseguir un plàcid triomf. Al primer set, després d'un inici anivellat, les locals van posar la directa amb un parcial de 10-2 (17-7) que va deixar-ho vist per sentència (25-13). Al segon parcial tot anava pel mateix camí amb un clar domini vallesà que va aconseguir una renda de 7 punts que va mantenir fins el 21-14. Arribat aquest moment les nostres jugadores van jugar els millors minuts del matx i van poder retallar a la mínima expressió (22-21). Un temps mort de l'entrenador local va servir per aturar la ratxa vigatana que va veure com el segon set tornava a ser pel rival (25-23). Una llàstima. La tercera mànega no va tenir història. El CV Sant Cugat no va donar marge a la sorpresa i ben aviat va obrir escletxa al marcador que va arribar a ser inflada (16-3). Una diferència que es va mantenir fins el final (25-11).