diumenge, 25 de març del 2018

Partit d'alts i baixos del juvenil davant del CECELL

La irregularitat del seu joc va condemnar l'equip juvenil a una altra derrota en aquesta fase d'ascens. El CECELL Lleida es va endur els tres punts gràcies al seu joc més sòlid i també a les errades del Callís. El primer set va transcórrer igualat (10-10) fins que les locals van obrir forat al marcador després d'un parcial de 5-0 que va aplanar el camí fins el definitiu 25-15. A la segona mànega, es va repetir el guió del primer però van ser les vigatanes qui van dur la iniciativa amb un esperançador 12-16. El CECELL, però, va reaccionar i va poder igualar a 25 després de salvar un punt de set en contra. Una polèmica decisió arbitral per una rotació incorrecta del Callís (26-25) va ser clau pel triomf lleidatà (27-25). Al tercer set, les locals van sortir decidides a tancar el partit i ben aviat van agafar renda important de punts (16-9). Quan pitjor estaven les coses va arribar la reacció del Callís amb un 0-6 de parcial que va obligar l'entrenadora local a un temps mort (16-15) que va ser definitiu doncs les seves jugadores van sumar 9 punts de manera seguida per sentenciar el set i el partit.