diumenge, 11 de març del 2018

El sènior comença guanyant però acaba perdent 3-1 a la pista del CN Sabadell

Partit intens i disputat el que va jugar el Vic Vòlei Callís a la pista del CN Sabadell B i que va acabar amb victòria local després de jugar-se quatre sets molt disputats gràcies al major encert de les vallesanes en els moments més determinants. L'encontre va començar prou bé per les vigatanes que fer pujar el 0-1 a l'electrònic en un parcial igualat que no es va decidir fins les acaballes. Tot i un 13-8 en contra, el Callís va poder capgirar el resultat (15-16) i va entrar a la recta final amb un avantatge important, 19-23. El marcador es va ajustar al mínim però les nostres jugadores van endur-se el gat a l'aigua. A la segona mànega, un mal inici (12-4) va fer pensar en un camí planer pel CN Sabadell però punt a punt les nostres jugadores van anar remuntant fins un esperançador 23-23. Finalment les locals van acabar guanyant el set (25-23). En el tercer parcial, el Callís va anar sempre a remolc i, malgrat estar en tot moment dins del partit, no va tenir massa opcions de lluitar per fer pujar l'1-2. El quart set va tornar a ser competit amb diferències mínimes fins que les sabadellenques van obrir escletxa (21-16). Les osonenques no van rendir-se i en un últim esforç van apropar-se al marcador que al cap i a la fi van acabar enduent-se les locals (25-23). La derrota va ser una llàstima doncs el partit era clau davant d'un rival directe per la permanència que arribava al matx amb una victòria més que el Callís.