diumenge, 25 de febrer del 2018

El juvenil ven cara la derrota amb un marcador enganyós

Tot i la derrota final (0-3) davant del CECELL Lleida, el juvenil del Callís va acabar el partit amb la sensació d'haver merescut un millor resultat, sobretot després d'haver vist els dos darrers sets on amb una mica més d'encert i fortuna haurien pogut decantar-se del cantó local. Malauradament no és la primera vegada que s'acaba perdent un matx que podia haver tingut un millor final. Amb aquest resultat les vigatanes van sumar la quarta derrota seguida en aquesta segona fase. El primer set va tenir un clar dominador doncs el conjunt visitant va marxar directa cap a la victòria amb un 2-10 de sortida. Una diferència que va mantenir sense problemes per sentenciar amb un concloent 11-25. En el segon set, transformació del Callís que des del primer punt es va mantenir ficat dins del partit amb diferències mínimes i constants igualades. Fins i tot, les locals van aconseguir desempallegar-se de les lleidatanes de quatre punts (23-19) però donat aquest moment decisiu no van saber rematar el set permetent la reacció visitant (23-24). Diverses errades no forçades van servir en safata el 0-2 a les visitants (25-27). El començament del tercer set va fer tota la impressió que el Callís notava el cop psicològic de la mànega anterior i el CECELL va posar-se per davant (8-14). Amb tot en contra, les vigatanes van reaccionar i mica a mica van retallar el desavantatge, primer (17-20); empatar després (20-20) i fins i tot, posar-se per davant (23-20). Però com al set anterior no van saber jugar els punts definitòries i van veure com el rival capgirava la situació (23-25) per guanyar el definitiu parcial i el partit.