diumenge, 4 de febrer del 2018

Derrotes dels dos equips infantils a l'inici de la 2a. Fase

El Vic Vòlei AEE Jaume Callís va acaronar la victòria però va acabar cedint davant del FS Castellar al cinquè set

La primera jornada del grup Bronze 2 de la segona fase de la 2a. Divisió infantil es va saldar amb un balanç negatiu de dues derrotes pels conjunts del Vic Vòlei AEE Jaume Callís. Dissabte al matí l'equip Vermell va perdre (3-0) davant de l'AEC Vallbona Granollers C. Al primer set, després d'un inici dominat per les jugadores vigatanes amb una renda de 3 i 4 punts, un parcial de 7-0 de les locals va capgirar el marcador (14-11), essent clau pel triomf granollerí de la mànega per 25-18. En el segon parcial, i després d'un intercanvi de punts, va ser el Vallbona qui va començara obrir escletxa amb una diferència que li va permetre guanyar el set (25-19). En el tercer, un 11-0 de sortida va ser determinant per explicar el còmode triomf local (25-7) que va suposar la victòria definitiva.
De la seva banda, l'altra equip infantil del club va tenir la victòria a tocar davant del FS Castellar però malauradament es va escapar de les mans al cinquè i definitiu set, després d'un matx molt anivellat i disputat fins el darrer punt. Les osonenques van fer un bon partit i només el millor encert de les rivals en els moment decisius del matx van decantar el triomf al seu favor. El primer set va ser clar per les nostres jugadores (25-9). El segon, totalment a l'inrevés i se'l va endur el Castellar (10-25). L'equip local va tornar a posar-se per davant després de tornar a dominar amb autoritat l'electrònic (25-10). Malauradament no va poder certificar la victòria al quart parcial que va caure del cantó foraster (15-25). Amb l'empat a 2, tot es va decidir al cinquè set on les nostres jugadores van anar a remolc des de bon principi i no van poder reaccionar per poder optar al triomf (8-15). Malgrat la dolorosa derrota, les vigatanes van acabar el partit amb bones sensacions de cara a les properes jornades.