diumenge, 18 de febrer del 2018

Bon partit del juvenil que li ho posa difícil al líder per sumar la victòria

L'equip juvenil va fer un bon partit i va competir fins el darrer punt enfront del CV Sant Cugat, líder de la competició que malgrat el 0-3 al seu favor va haver de suar de valent per endur-se els tres punts. A més, les locals no van quedar massa satisfetes de l'actuació arbitral amb decisions puntuals que les van perjudicar clarament. La igualtat va ser la tònica del primer set amb diferències mínimes a favor del Callís (7-5) però les vallesanes van capgirar i obrir una primera escletxa (7-11) que les va catapultar a endur-se el parcial (15-25). El segon va seguir el patró del primer. Igualtat inicial i domini posterior del Santcu que va arribar una bona renda (12-17). Les vigatanes van reaccionar fins capgirar l'electrònic 21-20. A partir d'aquí, alternatives i fins i tot setball per les nostres jugadores (25-24) que no van poder aprofitar (25-27). Tot i el cop moral del desenllaç del set anterior, el Callís va seguir dins el partit a la tercera mànega amb un joc molt anivellat damunt la pista i igualtat al marcador (10-11) fins que les visitants van obrir un forat que seria definitiu (12-17), sense que aquest cop i hagués reacció de les nostres jugadores.