diumenge, 14 de gener del 2018

L'equip sènior va aconseguir la victòria en un partit molt disputat

El Vic Vòlei AEE Jaume Callís va trencar una ratxa negativa de resultats i dissabte es va tornar a aliar amb la victòria al guanyar (0-3) a la pista de l'AVAP Girona B. El matx va ser molt disputat en cadascun dels tres sets i les vigatanes van saber competir fins el darrer punt per endur-se el merescut triomf. A la primera mànega les nostres jugadores van anar gairebé sempre per davant del marcador però amb diferències mínimes com ho reflecteix el 23-25 final. Al segon set, un bon inici del Callís li va permetre agafar una renda de 4 i 5 punts que va saber mantenir per endur-se el parcial per 20-25. En el tercer van ser les gironines les que van dur la iniciativa que va permetre obrir una petita escletxa al marcador però el Callís va reaccionar i va poder capgirar la situació. El frec a frec es va mantenir fins el darrer punt amb constants empats. Les vigatanes van salvar un punt de set en contra i van poder acabar enduent-se el set (25-27) i el partit. A la primera volta, les vigatanes ja van aconseguir derrotar a les gironines en el matx disputat a la pista de l'IES Jaume Callís.