diumenge, 21 de gener del 2018

El cadet aconsegueix una treballada i important victòria a la pista del segon classificat

Molt bon partit de l'equip cadet a la complicada visita a la pista del FS Castellar, segon classificat del grup. Va ser un triomf lluitat fins el darrer punt i amb el handicap de sempre haver d'anar a remolc del marcador. Una vegada més cal destacar l'actitud de les nostres jugadores i el cap fred a l'hora d'afrontar els moments determinants del matx. El Castellar va començar ben "endollat" i no va donar massa opcions en el primer set. Va agafar una renda de punts prou important que va saber mantenir en tot moment malgrat els intents de les vigatanes (25-18). El segon set va començar amb gran igualtat fins el 9-9 però a partir d'aquí una excel·lent efectivitat en el servei va proporcionar un parcial d'11-0 (9-20), definitori per igualar a 1 set. En el tercer es van invertir els papers i va ser el Castellar qui va trencar la igualtat del marcador (7-7) per passar a un clar 20-11 per decantar el parcial al seu favor. La quarta mànega va ser molt disputada i alternatives. El Callís va obrir escletxa (12-18) però les locals van reaccionar (20-20) per donar encara més emoció però finalment va caure del cantó vigatà (22-25). Tot es va decidir al cinquè on el nostre equip amb un joc sòlid i sense errades no va donar cap opció al Castellar que va veure com la diferència en contra es va anar eixamplant per acabar el parcial amb un clar marcador 5-15.