divendres, 19 de gener del 2018

Davant del CV Figueres, l'equip sènior vol sumar la segona victòria seguida

L'equip sènior és l'únic que aquest cap de setmana juga al poliesportiu de l'INS Jaume Callís i ho fa dissabte a partir de les 20h. Després de la victòria aconseguida la jornada passada a la pista de l'AVAP Girona B, davant el CV Figueres és una bona oportunitat de sumar el segon triomf consecutiu. Malgrat que el conjunt empordanès ocupa el darrer lloc a la classificació el matx no serà gens fàcil com ja va quedar palesat a la primera volta on les figuerenques es van imposar per 3-0 (25-15, 25-20 i 25-21). Una victòria del Callís serviria per allunyar-se una mica de les darreres posicions per encarar el tram final d'aquesta primera fase.
Per la seva banda, l'equip juvenil juga també dissabte. En aquest cas, a les 11 del matí a la pista del FS Castellar. Un partit implicat de ple en la lluita per la quarta plaça que de moment ocupen les nostres jugadores amb tres punts de marge sobre les rivals. El matx celebrat a la primera volta, a pista vigatana, va ser molt disputat i es va haver de decidir al cinquè set després que el Castellar capgirés un 2-1 favorable al Callís.
Un cop acabat el partit de les juvenils, als volts de 3/4 d'1 del migdia, el torn serà pel cadet, també a Castellar del Vallès. Aquest és el penúltim partit de la primera fase i amb opcions d'acabar al tercer lloc per les nostres jugadores. Per aconseguir-ho cal guanyar els dos partits que resten. El d'aquesta jornada serà complicat doncs el conjunt local és segon a la classificació i no té assegurada aquesta plaça, li cal una victòria més. A l'enfrontament jugat al Callís el triomf va ser pel Castellar (1-3) però amb molta igualtat en tots els sets.

Tancarà el cap de setmana l'equip cadet que diumenge, a partir de les 10 del matí juga a Torelló enfront de l'equip local. Uns i altres ocupen les darreres posicions del grup H entrada la recta final d'aquesta primera fase. Es preveu un matx igualat com ja va ser el celebrat a Vic a la primera volta on es van imposar les torellonenques (2-3) després de capgirar el 2-1 amb què s'havia avançat el Callís.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada