divendres, 26 de gener del 2018

Darrers partits de la primera fase pels equips sènior, juvenil, cadet i infantil

Aquest dissabte es baixa el teló de la primera meitat de la temporada amb la disputa de la darrera jornada de la fase inicial de les diferents lligues on prenen part els nostres equips. Amb els resultats del cap de setmana quedaran configurats els nous grups que ja començaran a jugar els seus encontres a partir del proper.
L'equip sènior juga dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la pista del CH Bordils B. Un partit que després de la victòria davant del CV Figueres, resultadísticament, és instranscent doncs el Vic Vòlei Callís ja té assegurada la sisena plaça i també està enquadrat al grup 3 de la permanència, de la 2a. Fase. Tot i això, el matx pot servir per mantenir el bon nivell mostrat darrerament i enfocar els següents amb confiança i moral.
Partits transcendents per juvenils i cadets, dissabte al matí a la pista del Callís a 3/4 d'11 del matí i 2/4 d'1 del migdia, respectivament, davant del Vòlei 6 Manresa. Última jornada on està en joc la plaça final per la 2a. Fase on les vigatanes aspiren al tercer, quart i cinquè lloc de la classificació. El cadet afronta el matx amb molta motivació després d'haver guanyat la jornada anterior a la pista del Castellar. Les manresanes, tot i la classificació, no són un rival fàcil en una lliga de menys a més. Ja a l'encontre de la primera volta van posar contra les cordes a les vigatanes que van poder vèncer per la mínima (2-3). En el cas de l'equip juvenil, el partit es presenta complicat davant un Vòlei 6 Manresa que aspira a assegurar-se la segona posició. A l'encontre disputat a la primera volta, derrota de les nostres jugadores (3-1).
L'equip infantil obre la jornada de dissabte, a la pista del l'INS Jaume Callís, a les 9 del matí, davant del CV Sant Fruitós. Una bona ocasió per les vigatanes per seguir creixent com equip, sobretot posant la mirada a la propera fase que començarà el proper cap de setmana.
De la seva banda els equips Vermell i Blanc de l'aleví juguen aquest diumenge, també a la pista del Callís, a partir de les 10 del matí, els seus partits corresponents a la 2a. Fase. Uns encontres que podrien no disputar-se si finalment no es solventen uns problemes de disponibilitat arbitral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada