divendres, 24 de novembre del 2017

Els derbis davant del CV Torelló en cadet i juvenil, el més destacat de la jornada

Aquest dissabte, a partir de les 9 del matí, a la pista de l'IES Jaume Callís, arrenca una nova jornada de voleibol pels nostres equips amb el matx que disputarà l'infantil davant del Zona Esportiva Avinyó. El conjunt del Bages es troba a la zona baixa de la classificació amb dues victòries, una d'elles va ser a la primera volta davant del nostre equip (3-0). 
Dissabte també serà el torn pel sènior que jugarà a les 8 del vespre a Caldes de Malavella davant del CV Joves. El partit no serà fàcil per les jugadors vigatanes doncs el rival ocupa el segon lloc a la taula amb 7 victòries i una derrota. Un balanç totalment oposat al nostre. En el matx de la primera volta la superioritat gironina va quedar ben palesada amb una clara victòria. 
I per diumenge queden els duels Callís-Torelló que protagonitzaran a la 3a. Divisió els equips cadet i juvenil, a partir de 3/4 d'11 del matí. Els dos partits es presenten igualats per allò de ser un derbi i també si mirem els equips a les respectives classificacions. En els enfrontaments jugats a Torelló, a la primera volta, els resultats van ser totalment favorables als interessos del Vic Vòlei AEE Jaume Callís que es va endur les dues victòries amb idèntic resultat (1-3). Esperem que diumenge segueixi la ratxa. A títol de recordatori, l'horari de l'encontre cadet és a 3/4 d'11 del matí i a 2/4 d'1 del migdia és previst que comenci el juvenil. Vine al vòlei!! Vine al Callís. Som-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada