diumenge, 26 de novembre del 2017

El cadet referma el quart lloc en superar el CV Torelló

L'equip cadet va sumar la segona victòria consecutiva. Ho va fer davant del CV Torelló i per 3-1. Un triomf que serveix per consolidar el quart lloc a la classificació quan tot just acaba de començar la segona volta d'aquesta fase inicial. De sortida, les locals van sumar un triomf fàcil al primer set gràcies a un parcial de 12-3 que va posar en safata el triomf de set. El segon i tercer parcials va ser molt semblants amb molta igualtat i emoció fins el darrer punt. Les vigatanes van sumar el segon punt després de superar un moment delicat (21-23). En canvi en el tercer, el Torelló va pagar amb la mateixa moneda i es va endur la mànega després de capgirar un 23-22 advers. En el quart set, el Callís no va voler donar opcions al rival i després d'un intercanvi de punts (11-9), vuit punts seguits van donar un avantatge (19-9) gairebé definitiu sense que les torellonenques poguessin reaccionar per arribar al 25-18 final.