diumenge, 29 d’octubre del 2017

Poc premi pel bon partit del cadet a Sant Cugat

L'equip cadet va encaixar la segona derrota de la temporada a la pista del CV Sant Cugat Plata en un partit on el liderat del grup F era en joc. Les nostres noies van fer un bon partit i encara que el marcador final (3-1) no ho reflecteixi, van tenir la victòria a l'abast després de quatre sets molt disputats i emocionats. La llàstima va ser que les vigatanes no van saber sentenciar els dos primers parcials que van tenir a tocar i que finalment es van endur les locals. En el primer, alternatives al marcador i els màxims avantatges pel Callís (7-13). En el desenllaç i amb 23-23 al marcador, el Sant Cugat va tenir set-ball per falta de rotació de les nostres jugadores. Al final 25-23. A la segona mànega, bon inici vigatà que va arribar a disposar d'una clara renda (11-21) però les vallesanes van començar a retallar diferències fins empatar (22-22). Moralment més crescudes la victòria va tornar a ser per elles (25-22). Al tercer set es va mantenir la igualtat dels dos anteriors però aquesta vegada el Callís sí va saber rematar la feina (20-25). Al quart, després d'un inici anivellat amb rendes mínimes, el Sant Cugat va obrir escletxa (17-10) i a partir d'aquí el nostres equip va anar sempre a remolc sense capacitat per poder retallar diferències i poder forçar el cinquè set (25-19.