dilluns, 2 d’octubre del 2017

Les revisions mèdiques esportives, a punt

Una unitat mòbil del Policlínic Bages serà el proper divendres 6 d'octubre, a l'IES Jaume Callís, per realitzar les proves físiques esportives a les jugadores del club



La Junta del Vic Volei AEE Jaume Callís ha estimat oportú incloure per aquest inici de temporada una revisió mèdica per a totes les jugadores del club. La finalitat no és altre que garantir al màxim la pràctica de l'esport i evitar al màxim, possibles riscos físics que aparentment poden passar desapercebuts. Per això enguany s'ha concertat amb el centre mèdic Policlínic Bages la realització d'aquestes revisions, acreditades i homologades per la Generalitat de Catalunya i per la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya), que tindran lloc aquest proper divendres, 6 d'octubre, a la tarda, en una unitat mòbil que es desplaçarà fins davant mateix de les instal·lacions de l'IES Jaume Callís. La revisió, ben complerta, inclou exploracions de l'aparell locomotor, cardio-respiratòria i podològica estàtica. A més a més, electrocardiograma en repòs, espirometria pulmonar, pes, talla i index de massa corporal.



L'horari orientatiu establert per cada equip per passar les revisions mèdiques és el següent:

  • de 16 a 17h: juvenil
  • de 17 a 18h: aleví i benjamí
  • de 18 a 19h: infantil
  • de 19 a 20h: cadet

Inicialment, a les jugadores de l'equip sènior se'ls va assignar la franja de 8 a 9 del vespre per sotmetre's a la revisió però finalment, la coincidència horària amb el partit que jugaran divendres a la pista del CV Torelló farà que es vagin intercalant al llarg de la tarda, segons disponibilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada