diumenge, 15 d’octubre del 2017

En juvenil, el Barça aixeca un 0-2 en contra davant del Callís

Igual que l'equip cadet, el juvenil tambe va patir una derrotat dolorosa davant el CVB Barça (2-3), decidida al darrer set i després de veure com el rival era capaç de capgirar un marcador de 2-0 amb què les vigatanes s'havien avançat. Aquests dos primers parcials van ser molt disputats i ajustats, saldats a favor d'un Callís que sempre va anar per davant, per 25-23 i 25-22, respectivament. Al tercer les blau-granes van reaccionar gràcies també al joc erroni de les nostres jugadors. Tot plegat es va traduir en un clar 16-25 en contra. A la quarta mànega, els dos equips van jugar un bon voleibol i es va tornar a la igualtat i emoció de les dues primeres. Aquest cop però la victòria va somriure al Barça (21-25) i per tant el matx es va abocar al cinquè set. Un cara i creu que va caure del cantó visitant (11-15) davant la decepció vigatana.