dimarts, 31 d’octubre del 2017

El CV Sant Cugat no dóna opcions al juvenil que suma la segona derrota de la temporada

El juvenil va caure derrotat a la pista del CV Sant Cugat, líder en solitari del grup, per un clar 3-0. Les nostres jugadores van tenir poques opcions davant un rival que es va mostrar superior des de bon principi. Tot i això el Callís va començar bé, aguantant l'embranzida local (8-8) però mica a mica la piconadora vallesana es va posar en marxa i el primer set va caure del seu cantó (25-9). Una superioritat que es va mantenir al segon parcial que va tornar a ser clarament dominat per les locals (25-11). En el tercer, les vigatanes van oposar més resistència però no la suficient per forçar un altre set (25-17). Amb aquest resultat, el Callís va sumar la segona derrota de la temporada, de quatre partits, i ocupa el quart lloc de classificació.