diumenge, 8 d’octubre del 2017

El cadet també guanya a Torelló

L'equip cadet també va començar la lliga amb bon peu, derrotant al CV Torelló (1-3) en un partit disputat i ple d'emoció després de capgirar un set en contra inicial. En aquesta primera mànega, les jugadores locals es van imposar  (26-24) després d'una excel·lent reacció. El Callís es va sobreposar al cop moral d'aquest desenllaç i el segon set el va dominar amb claredat (16-25). En el tercer va tornar la igualtat i l'emoció al límit després que les vigatanes van capgirar un marcador clarament en contra per acabar posant l'1-2 al partit amb un ajustat 24-26. En el quart i darrer parcial, el frec a frec va ser constant fins el tram final quan el Callís va obrir l'escletxa definitiva per sumar el punt decissiu de la victòria (18-25).