divendres, 20 d’octubre del 2017

Cap de setmana amb tots els equips del club competint

Aquest cap de setmana és el primer des que va començar la temporada que els sis equips del club competeixen en les seves respectives lligues. Això és gràcies l'estrena de la categoria aleví. Una primera jornada on la pista de l'IES Jaume Callís serà un dels escenaris amb els partits a tres que disputaran els dos equips nostres i l'AE Carles Vallbona de Granollers, des de les 10 del matí.
L'equip infantil es desplaça, dissabte al migdia, a la pista del CV Sant Quirze Verd, corresponent a la quarta jornada del grup H de la 2a. Divisió.
El cadet repeteix jornada a casa, dissabte a les 4 de la tarda. Aquest cop davant del CV Cerdanyola, amb l'objectiu de poder assolir la victòria i rescabalar-se de la derrota "in extremis" de la setmana passada davant del CVB Barça, en el cinquè set.
Un cas semblant viurà l'equip juvenil que a partir de les 6 de la tarda, també de dissabte, jugarà contra el CV Cerdanyola i amb la intenció de passar pàgina del darrer matx que veure com la victòria s'allunyava de Vic al perdre el cinquè set.
I per últim, el sènior buscarà una jornada més trencar amb la dinàmica de mals resultats. Aquesta vegada serà diumenge al migdia davant de l'AVAP Girona.
Esperem que els resultats siguin òptims. Molta sort a tothom. SOM-HI CALLÍS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada