dimarts, 12 de gener del 2016

16-17 de gener

Infantil -Segona Fase-Jornada2
CEV l'Hospitalet B - AEE Jaume Callís 0-3

Avui SÍ, SÍ, SÍ!!! avui les noies han aconseguit la seva primera victòria, ben merescuda. El debut de la Berta i la Júlia ha donat bon fruit, totes han estat actives, concentrades i pel joc, i els ànims i indicacions de la Júlia Ramos han ajudat a tirar el partit endavant.

1r set: 6-10 a favor nostra …. 19-19 …. uixxx!!! …..20–23 …. gran final 20 a 25!!!
2n set: 11-13 remuntant marcador advers … 11-22 (9 saques seguits guanyats)… 11-25!!!!
3r set: 3-7, 3-10 guanyant… 9-17..13-23...13-25 guanyat el punt, el set i el partit.

Contentes i engrescades per la propera jornada.

Cadet 3a - Jornada 12
AEE Jaume Callís - CE Claver 2-3

Juvenil 3a - Jornada 12
AEE Jaume Callís - CE Claver 0-3

Juvenil Preferent- Jornada 12
AEE Jaume Callís - Club Vòlei Sant Pedor 0-3

Partit igualat amb tot, menys amb el marcador.
El 1r set ha estat el més lluitat i igualat de tots. Les diferències eren mínimes i les alternances al capdavant entre un i altre equip han estat constants. Amb punts molt llargs i disputats, que han fet d'aquest un set molt emocionant, però ha caigut de part dels contraris per 22 a 25. L​làstima perquè ho hem tingut a les nostres mans.
No sé si ha estat el cop de perdre el set o la son d'un diumenge al matí, que les rivals de seguida han agafat un avantatge de 10 punts al marcador. I quan ja semblava perdut, el Callís ha remuntat de forma brillant fins empatar a 21. Una llàstima que s'escapés el set per 21-25 i el rival agafés una avantatge de 2 sets a 0.
El 3r set ha continuat amb la igualtat en el marcador, tot i que el nivell de joc ha baixat i les errades d'entesa entre les jugadores del Callís han estat constants, però tot i això, s'ha arribat a un marcador ajustadíssim de 20 a 21 i en algunes ocasions la sort i en d'altres l'encert de les rivals ha fet que s'acabés 23 a 25 i partit perdut.
La diferència del marcador és enganyosa, ni el Santpedor és tan superior, ni el Callís tan inferior a elles. Al contrari, si les nostres jugadores, fent un partit discret, han estat lluitant per aconseguir un resultat positiu, si haguessin jugat al seu nivell, el partit hagués tingut color vermell. Per això han sortit descontentes amb elles mateixes. La propera ocasió més i millor, força Callís!