diumenge, 15 de novembre del 2015

21-22 de novembre

Infantil -Jornada 7
AEE Jaume Callís- C E Eduvòlei Atmetlla - 0-3

Estem contents, sí, les jugadores, l’entrenadora i les famílies estem satisfets del progrés que les noies han fent en els seus primers set partits. Cada vegada hi ha més coordinació entre elles, més bon posicionament i el més important els ànims i les ganes de millorar i jugar no decauen tot i les derrotes que portem a la motxilla. El partit d’aquesta setmana contra Eduvòlei de l’Ametlla ens a l’han guanyat només amb 45 minuts. 0 a 3 amb diferència, sí, però hi ha hagut punts ben jugats.

Cadet 3a - Jornada 7
AEE Jaume Callís - CVB Barça Pro  2-3

Juvenil 3a - Jornada 7
AEE Jaume Callís - CVB Barça Pro 0-3

Juvenil Preferent- Jornada 7
CV Tiana - AEE Jaume Callís 1-3
Una nova victoria del Callís per 3 a 1 enfront el Tiana.
El 1r set ha sigut un clar color vermell. Les nostres han anat sempre davant en el marcador amb una comoda avantatge de 7-8 punts i han tancat el set sense gaires complicacions. Feia pensar que seria un partit fàcil però no ha estat així,  sinó molt lluitat.
El 2n set ha estat molt igualat però se'ns ha escapat per ben poc. S'igualava el partit i aquesta seria la tònica fins al final, amb punts molt disputats i emocionats. Al final el bon joc col.lectiu del Callís ha fet que tant el 3r com el 4t set fossin nostres i tornéssim amb una merescuda victòria!
Resultat: 19-25 / 25-22 / 19-25 / 20-25

Sènior - Jornada 9
CEV L'Hospitalet - AEE Jaume Callís  3-0
Jugar contra les primeres de la categoria sempre és un repte. Les nostres jugadores han reforçat la seva cohesió d'equip en un partit difícil amb un rival molt superior. Si bé no ens hem fet amb la victòria hem lluitat, gaudit del joc i après per poder millora en altres partits.