diumenge, 29 de novembre del 2015

12 i 13 de Desembre

Infantil - Jornada 9
AEE Jaume Callís - CV l'Ametlla del Vallès 0-3

Partit dominat totalment per les noies de l'Ametlla. Ens van deixar sense paraules, uns sacs i unes rematades excepcionals.
Nosaltres, els pares i mares, ara ens toca anar a animar a les nostres noies per la segona volta que comença la setmana vinent jugant a casa.
També volem donar les gràcies a la Txell.
Cadet 3a - Jornada 9
AEE Jaume Callís - CV l'Ametlla del Vallès  0-3

Juvenil 3a - Jornada 9
AEE Jaume Callís - CV l'Ametlla del Vallès 0-3

Juvenil Preferent- Jornada 9
AEE Jaume Callís - Zona esportiva Avinyó 3-2

El partit ha començat amb puntualitat suïssa. Les nostres han encadenat un marcador inicial favorable al primer set però poc a poc les rivals s'han anat imposant per culpa d'imprecisions de les nostres línies. La primera mànega ha acabat amb signe negatiu. Però les nostres jugadores havien de demostrar la seva superioritat tècnica i s'han conjurar per remuntar el partit.
Han superat el segon set amb una exhibició de força, i també per algun cop de sort, que sempre s'agraeix. Les rivals s'han emportat encara un quart set equilibrat, deixant el marcador en un ajustat 2 a 2.
El 5è i definitiu set l'han guanyat les nostres jugadores sense forçar massa la màquina. En conjunt, una victòria treballada (3-2) i un partit emocionant.