dijous, 22 d’octubre del 2015

24-25 d'octubre

Infantil -Jornada 3 3-1
CV TORELLÓ-AEE Jaume Callís 


Molt bona jornada avui. Sets molt disputats. El primer hem anat pujant en paral·lel fins que al final ens han guanyat per 23 a 25. Segon set sense paraules, ens han fet una petita pallissa, quedant a 25 a 7, però les del Callís no s’han desmoralitzat i han sortit a donar-ho tot en el 3r set. Han jugat bé i la recompensa ha estat boníssima: hem guanyat el nostre primer set de la temporada!!! Hem quedat a 25-16. Així doncs han començat el 4t set molt animades, tot i que els primers punts semblava que les de Torelló ens tornarien a donar una bona bossa de punt, han remuntat, perdíem per 10-17 hem anat fent punts fins arribar a 17-17,18-17... hem anat guanyant ara un punt nosaltres ara un elles fins a quedar a 24-24, el 25 a 24 a favor seu ha sigut molt bonic i finalment han guanyat les de Torelló per 26-24. Les noies han sortit molt contentes, van aprenent a jugar juntes i estan fent un bon equip d’amigues i companyes de joc. Gràcies Júlia per animar-les, estar al seu costat i anar-les ajudant a millorar en cada punt.



Cadet 3a - Jornada 3  3-2
VÒLEI SANT CELONI-AEE Jaume Callís

Juvenil 3a - Jornada 3 3-1
VÒLEI SANT CELONI-AEE Jaume Callís

Juvenil Preferent- Jornada 3 3-0
CV FIGUERES-AEE Jaume Callís
 Les juvenils preferents s’han trobat amb un rival molt difícil. Ha estat un partit força desigual (1r set: 25-9; 2n set: 25-23; 3r set: 25-12). Les contràries esmatxen molt bé al primer set; al segon set les nostres es recuperen  i amb més confiança l’haguessin pogut guanyar; el tercer set, altra vegada poca energia. Malgrat tot, les nostres han fet també bones jugades!!


Sènior - Jornada 5 3-0
FREDERIC MISTRALTÈCNIC EULÀLIA- AEE Jaume Callís
Hem perdut 3-0 contra un equip que venia de segona categoria. Ha sigut un partit marcat per l'absència de totes les centrals. Tot i així el segon set ha sigut molt disputat arribant a 22 de 25 punts. Pensem que hem jugat molt bé!! Un bon partit per aprendre

Sènior Mixte - Jornada 1 0-3
JAUME CALLÍS - CV SANT BOI A
 Primer partir de la temporada per un equip que s estrenava  Cal destacar les ganes dels jugadors que tot hi jugar contra un bon equip han jugat molt bé!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada