dijous, 22 de setembre de 2016

CURS D’ANGLÈS IMPARTIT PER L’EOI D’OSONA A L’INSTITUT JAUME CALLÍS

L’Institut Jaume Callís ofereix Ensenyaments Especials d’Esports. Per primera vegada aquest curs 2016-17 s’ofereix la possibilitat a l’alumnat d’aquests ensenyaments, de forma voluntària, de seguir un curs d’anglès impartit per l’EOI d’Osona a les instal·lacions de l’institut Jaume Callís.

La finalitat d’aquest curs és millorar el seu nivell d’anglès perquè puguin desenvolupar la seva tasca en un context internacional. No només hi haurà un enfocament dins del llenguatge esportiu, també es treballaran situacions comunicatives de caràcter general.

Els destinataris del curs són, a banda dels alumnes dels Ensenyaments Especials d’Esports del centre, estudiants d’altres cicles esportius de la comarca, estudiants de CAFE, professionals de centres esportius, pares i mares de la Comunitat Educativa del centre, i en general, persones majors de 16 anys que vulguin aprendre anglès.

El coneixement de l’anglès, en el món globalitzat és cada vegada més imprescindible. És important continuar-lo estudiant dins dels ensenyaments postobligatoris per tal de millorar tant la part oral com l’escrita d’aquesta llengua.
US ANIMEM A APUNTAR-VOS-HI!

Podeu sol·licitar   informació a:
  web del centre: www.institutjaumecallis.cat
 oficines del centre: obertes de dilluns a divendres de les 11.30h a les 14.00h.
 telèfon del centre: 938852017
 oficines EOI Osona: c/Pla de Balenyà, 30-32, obertes de 10.00h a 3h i de 16 a 17h 
 telèfon de l’EOI Osona: 908893830

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada