dimarts, 23 de febrer de 2016

19 i 20 de febrer

Infantil
Igualada Vòlei Club - AEE Jaume Callís 3-0

Cadet 
AEE Jaume Callís - UE la Salle Girona 3-1

Juvenil
AEE Jaume Callís - UE la Salle Girona 2-3

Juvenil Preferent
CV Cardedeu - AEE Jaume Callís 0-3
Després dels canvis d'horaris i el descontrol generat el dissabte, ha arribat el partit del diumenge, plàcid i controlat, on el Callís sha imposat per 3 sets a 0.
El 1r set ha començat molt bé i les nostres jugadores sempre han anat per davant en el marcador, controlant el joc i sense patir gaire en cap moment. Anar fent, s'han emportat el 1r per 19-25!
El 2n ha estat una còpia del primer però fins hi tot més còmode. Hi ha hagut punts igualats i lluitats, d'altres fàcils i directes, alguns llarguíssims i la majoria, guanyats per les jugadores del Callís. Se les veia relaxades i còmodes en el terreny de joc. 17 a 25 i 2n set a la butxaca.
En 3r les coses han canviat, la clara superioritat de les nostres jugadores s'ha esvaït i la igualtat ha estat màxima! Potser s'han relaxat amb excés o s'han distret amb els guapos entrenadors de l'equip rival! Finalment han posat les coses al seu lloc i han acabat guanyant el set per 23 a 25 i el partit per 3 sets a 0.
Felicitats jugadores, bon partit i bona actitud! Heu vençut al Cardedeu i a la son!! I a nosaltres ens heu fet passar un molt bon matí!
David CompteSenior
AEE Jaume Callís- CV Barberà Começ Urbà B 3-2

Vickings Volei Prat - Senior Mixte 3-2
AEE Jaume Callís-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada