dimarts, 23 de febrer de 2016

12 i 13 de febrer

Infantil
AEE Jaume Callís- CV Barça Grana 0-3

Llàstima, a casa i perdut. Hem jugat, però no a totes! i això ens ha fet perdre alguns punts. 
1r set: comencen les barcelonines amb un 0-4, elles van molt per davant nostra, estem a 1-13 i comencem una  remuntada fins al 8-13, ens tornen a agafar el sac estem ara a 9-16 i tornem quatre punts seguits, però, se'ns desmarquen, 10 a 20. Tornem a apropar puntuacions fins el 17-20, finalment però les del Barça ens guanyen per 19-25. 
2n set:joc molt similar el primer set, aquest cop les del Barça ens guanyen per 18 a 25.
3r set: comencem guanyant per 5-0, però ens van remuntant les contrincants fins al 10-10 i ens van puntuant fins a finalment guanyar per 19 a 25.
Felicitem especialment en aquest partit a l'Anouk pels seus sacs.
Endavant noies, el proper a Igualada amb força i ganes de jugar bé.

Cadet 
Volei 6 Manresa - AEE Jaume Callís 2-3

Juvenil
Volei 6 Manresa- AEE Jaume Callís- 3-0

Juvenil Preferent
AEE Jaume Callís- CV Tordera 0-3
El Callís afrontava el partit contra el Tordera amb baixes importants i amb algunes jugadores que havien estat malaltes durant la setmana i perquè no dir-ho, amb el carnaval esperant.
I jugant força bé va començar el match, i de seguida ens vam posar per davant en el marcador.  Va ser un inici esperançador i les nostres, amb esforç i paciència, feien que els punts caiguessin del nostre costat. De mica en mica el Tordera es va anar ficant en el partit i van guanyar-nos el 1r set per 18-25; una llàstima, perquè ho estàvem fent bé.
El 2n set va ser un vist i no vist, 5 a 25 pel Tordera i gerra d'aigua freda per jugadores i afició del Callís.
El 3r i últim tampoc va millorar gaire, exceptuant l'inici on la igualtat va ser total, 7 a 7 en el marcador, després les nostres jugadores es van desconcentrar i desconnectar per acabar perdent 13 a 25.
Partit sense gaire història. Va ser un mal partit per part nostra, però confiem en que hagi estat un accident i que els propers, guanyem o perdem, les nostres jugadores recuperin el joc i la lluita que les caracteritza. I tornem a vibrar veient-les jugar! Amunt Callís i a la propera més i millor!
David Compte


 Senior
AEE Jaume Callís- CV Figueres

Senior Mixte
AEE Jaume Callís -Titanes Sant Adrià 0-3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada